tiistaina, huhtikuuta 11, 2006

Me olemme tutkimuskohteita
sinäminä ja me muut
Emme vastaa ruumiin kutsuun jos se huutaa
Odotamme että kirjoitus paljastaa
solmii kuiskauksen huulilta
että muut kirjoittavat meidät auki
että voimme luettuna olla
ymmärrettyjä ja kauniita
herkullisesti oikein nurin
Oikein

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Epäsuoraan sanottuna;)

sirpa kirjoitti...

epäsuora sanoo epäsuorasti. mikä se epäsuoran ja suoran suhde on... jos lukija ymmärtää, niin eikö se silloin ole melko suoraa. Oikein, nurin, oikein, aina väärin?

tajuanna kirjoitti...

Niin, onhan sana joka paperilla tahi näytöllä seisoo suora tie toisen mieleen ja ehkä jopa sydämeen. Siis luettuna ja ymmärettynä.
Eli väärin,ei epäsuoraa:DMutta tarkoitin sellaista tiettyä kiertotietä, mitä en harmikseni osaa sanoiksi pukea. Ajatus oli olemassa, mutta ihan tosi,on vaarallista avautua jos ei tiedä mitä sanoa. Voin kertoa. Nyt kylpyyn!

tajuanna kirjoitti...

Nyt uudestaan luin runon kunnolla ja ihan rauhassa, ajatuksen kanssa ja se avautui kuin kukka. Voi miten onkin muuten hieno!

sirpa kirjoitti...

Hei tajuannatseeni. Kerro. Miten se avautui. Kerrokerrokerro!

Anna kirjoitti...

Oukki doukki,kerron. Se avautui sillä tavalla että olin hetken ystäväni ymmärtämä ja siitä sitten muistin mitä on itsekin ymmärtää. Mutta nyt kun katselen tuota runoa niin ymmärrän sen taas ihan erilailla kuin tänään sen. Eikö ole metkaa? Silti se avautuu kuin kukka .

anna kirjoitti...

...Siis ymmärrän sen erilailla kuin eilen,piru vieköön. Piru vieköön myös tän konekirjoitustaidottomuuden. Ei kukkaan usko jos sanon että se (konekirjoitus) oli 10 todistuksessani.

sirpa kirjoitti...

kunpa itsekin ymmärtäisin. vain sen mitä epäsuorasti olin sanomassa. minusta olisi ihana nähdä itseni kirjoitettuna. minusta tarinoita, tulkintoja, unelmia. että löytäisinkö sieltä sellaista mitä itse en voisi saavuttaa, omin lausein.

Annatajutseeni kirjoitti...

Se olisi hieno lahjaidea lähimmäiselle muuten. "Sanoja sinusta sinulle". Kiva kun sanoit ääneen tuon. Varmaan jokainen tunnistaa ja myöntää saman halun itsessään?