sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Punainen

Kirjoitan sinut sisään ulos sisään, ulos
On hyvä olla hiljaa
Hengittää väli

5 kommenttia:

anna kirjoitti...

Tykkäsin tuosta kokonaisuudesta erittäin paljon.Sekä siitä miten asiat muuttuvat kun vaihdetaankin ärrä ällään. Tästä tuli mieleeni kun tossa yhtenä pnä puhelin poikani, kohta 4 vee, kanssa ja huomasin puhuvani itsekin ilman ärriä.

sirpa kirjoitti...

Kappas. Kukin lukee omasta kontekstistaan, omaa lukijuuttaan on vaikea huijata. (Meillä kun esikko vihdoin viimein alkoi puhua, niin kaikki äänteet ovat olleet nappeja.) Tämä väli oli ihan väli. Mutta voisi värikin... Hauskaa.

Anna kirjoitti...

Niin no aattelin et kun on värin hengitystä niin siitä sitten se väli.
Meillä on joo ärrän puutetta, mutta ei se sanavarastoa onneksi heikennä.Kirjakieltä puhuu, en ymmärrä vieläkään. Välillä on huvittavaa kuulla kun jotkin sanat on vaikeita ääntää. Esim. pihalla on poika nimeltä Christian ja apsukka sanoo sitä Kristiinaksi. Sekös 7-vuotiasta harmittaa.

anna kirjoitti...

Ahaa,ei se ollutkaan värein hengitystä vaan ílemsiesti kirjoitusta. Mut ite oon harrastanut sellaistakin kuin värihengitys, josta ilmeisen päättäväisesti tämä mielleyhtymä. Mutta kirjoittaminen on joillekuille kuin hengittämistä.

sirpa kirjoitti...

On. Kirjoittaminen on hengitystä. Siinä missä piirustaminen, soittaminen, sisutaminen ja konkrettisimmillaan laulaminen. Kaipa lista jatkuisi taivaisiin.

Tuosta värihengityksestä tahtoisin kuulla lisää.