perjantaina, elokuuta 18, 2006

Kuka vaihtaisi nämä mullat?

Huomenta. Minun nimeni on Maarit Rask. Asun Tampereella ja olen kasvanut komeaan kahdenkymmenenkahdeksan vuoden ikään. Vietän tätä nykyä ansaittuja eläkepäiviä kirjastovirkailijan toimesta. Vapaata aikaani intoan moottoriurheilun parissa. Harrastan myös telinevoimistelua, syvänmerensukellusta (samoin kuin "sisareni" Elina Rask), liitolentoa ja puukkohippaa. Minulla on neljä pitkää ja luonnostaan kaartuvaa lasta. Hiukseni ovat indigonsiniset ja silmäni kulutetun denimin väriset. Mitä enemmän koneita, sitä paremmin mieleni jaksaa. Rakastankin erityisesti koneellista musiikkia, ihmisääntä en siedä lainkaan. Lempiartistini on kuitenkin Katri Helena. Enkös olekin maailmanlaajuinen?

* * *

(Tällainen meemitys eli sijaistoiminto tämän aamun ratoksi, koska tusina naista väkevämpiä vihertäjiä odottaisi pääsyä uusiin multiin. Sarjassamme asioita, joita olen siirtänyt kevätauringosta asti...)

Tämä siis Elina Raskin deitti-ilmoituksen esimerkkiä noudattaen. Kekä ei ole vielä itseään avannut, niin tässäpä kysymykset:

* Nimesi (2. nimesi ja lähimmän naapurisi sukunimi)
* Asuinpaikkasi (kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla)
* Ikäsi (lisää oikeaan ikääsi lohjenneiden sormikynsiesi lukumäärä)
* Ammattisi (naiskäyttäjä kirjoittaa äitinsä ammatin, mieskäyttäjä isänsä)
* Harrastuksesi (harrastukset, joita et ikinä voisi harrastaa/sietää)
* Lapsiesi lukumäärä (montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät)
* Hiustenvärisi (tämän hetkinen paidanväri)
* Silmienvärisi (tämän hetkinen housujen väri)
* Musiikkimakusi (genre, jota et siedä)
* Lempiartistisi (tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi)
* Itseäsi parhaiten kuvaava adjektiivi (se adjektiivi, mikä lukee ensimmäisenä, kun kirjoitat googleen 2. nimesi ja "adjektiivi")

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai hei sisko!

Anonyymi kirjoitti...

minäkö se oon..